Content1 | col3

Om oss

JS Transport AS er iår 50 år og holder til i Ytre Arna i Bergen. Vi  tilbyr skreddersydde transportløsninger både i Norge og i Europa. Vi legger stor energi å kunne tilfredsstille dine transportbehov, både når det gjelder faste kjøringer eller enkeltoppdrag.

Nettopp evnen til å ”kaste oss rundt” ved akutte behov, har alltid vært en av våre hovedstyrker. Selv om selskapet har vokst gradvis både i størrelse og omsetning gjennom årene, har det samtidig beholdt det grunnleggende ønsket om å ha fullt fokus på hver enkelt kunde. Service, fleksibilitet, logistikk og kvalitet har vært viktige faktorer for å bygge et godt renommé i markedet. På den måten har vi kunnet vokse og utvikle oss sammen med våre kunder. Takket være de beste ansatte som er fleksible,  jobber hardt og målrettet for at selskapet skal fremstå på en fremragende måte.

I dag har vi 27 egne biler og 36 fantastiske ansatte. Våre sjåfører har hver sin bil. Det gjør at alle får et eierskap til ”sin” bil, og har kunnet utvikle høy lokalkunnskap på sine respektive ruter. I tillegg har vi faste vikarer som kan trå til ved sykdom og ferieavvikling. Vi er veldig takknemlig for våre flinke og engasjerte medarbeidere i selskapet.

At vi har kunder som har vært med oss gjennom mange år, er det beste skussmålet på at vi leverer i tråd med avtalene!

Selskapet er sertifisert i henhold til SQAS (tilsvarende ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18002), GMP+ sertifisert ihenhold til "Feed and Agriculture Standard" og 

Achilles og Sellihca registrert, for at kundene våre skal være trygge på at vi utfører vårt arbeid i henhold til alle lov standarder og regelverk.


Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital